Bozkır Arslanı Celaleddin 5. Bölüm Full İzle! 17 Haziran Bozkır Arslanı Celaleddin Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni tarih dizisi Bozkır Arslanı Celaleddin, reyting sıralamasındaki tırmanışına devam ediyor. Türk ve Özbek ortaklı olarak çekimleri yapılan Bozkır Arslanı Celaleddin, her cuma yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Bozkır Arslanı Celaleddin 5. bölüm fragmanı yayınladı mı? Bozkır Arslanı Celaleddin 4. bölümde neler yaşanacak? İşte, Bozkır Arslanı Celaleddin dizisiyle ilgili tüm ayrıntılar…

Gerçek bir tarihi hikayeden beslenen Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi, ATV ekranlarına Türk ve Özbek ortak yapımı olarak geliyor. Türk dünyasında önemli bir devlet olan Harzemşahların iç savaşlarını ve Cengiz Han ile karşılaşmalarını ele alan Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin başrollerini Emre Kıvılcım ve Yulduz Radjabova’nın paylaşıyor. Bozkır Arslanı Celaleddin, her cuma saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Bozkır Arslanı Celaleddin 4. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 4.bölümü ile çıkan Bozkır Arslanı Celaleddin, Moğollar ve Haşhaşilerin birlikte kurdukları tuzağı ekranlara getirdi. Kurulan tuzağın işe yaradığı son bölümde, Türkan Hatun ve Sultan Alaeddin’in orduları karşı karşıya geldi. Şehzade Celaleddin, savaşı başlamadan bitirmek için son bir hamle yaptı. Kardeşi Uzlag Şah’a meseleyi teke tek dövüşle halletmeyi teklif eden Celaleddin, bu hamlesinin sonunda hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı.

Harzemşahlar’ın içine düştüğü durumu yakından takip eden Cengiz Han ise yeni bir müttefik edinmek için harekete geçti. Behram üzerinden Uzlag Şah’a teklif götüren Cengiz Han, Celaleddin’in güçlenmesini engellemeye devam etti. Öte yandan Türkan Hatun, saraydaki hain olduğunu düşündüğü Kutlu Bike’yi ortadan kaldırmak için ölümcül bir plan yaptı. Başkentte yuvalanmış Haşhaşileri ortaya çıkarmak için çalışan Ak Şah ise büyük bir tehlikenin ortasında ne yapacağını bilemez bir şekilde kaldı.

Bozkır Arslanı Celaleddin 5. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

Bozkır Arslanı Celaleddin bu hafta 5.bölümü ile seyircisinin karşısında olacak. 5.bölüm fragmanına göre; Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin yeni bölümünde, Celaleddin Kutlu Bike ile evlenmeye karar verecek. Bu karar Türkan Hatun’u çok rahatsız edecek ve şehzadeye karşı “suçsuzluğu kanıtlanmış biriyle kimseye sormadan nasıl evlenme kararı alır?” çıkışı yapacak. Celaleddin’in elinden düşen bardak, Kutlu Bike’nin onu zehirleyip zehirlemediğini merakla bekletecek. Bozkır Arslanı Celaleddin, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.