Kardeşlerim 18. Bölüm Sezon Finali Full İzle! 26 Haziran Kardeşlerim Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Dram dolu hikayesiyle seyircisini ekran başına kilitleyen Kardeşlerim dizisi, nefes kesen bir bölüm ile sezon finaline girdi. Kardeşlerim dizisi sezon finalinde; kardeşlerin dramı artarken, Kadir’in sonunun ne olacağı merakla beklenilmeye başlandı. Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünü bekliyor. Kardeşlerim dizisi 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kardeşlerim dizisi 18. bölümde neler yaşandı? İşte Kardeşlerim dizisi hakkındaki tüm ayrıntılar…

NGM Medya imzalı olarak ATV ekranlarına gelen Kardeşlerim dizisi, 20 Şubat 2021 tarihinden bu yana yayın hayatına devam ediyor. Başrollerini Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu ve Fadik Sevin Atasoy gibi genç ve usta isimlerin paylaştığı Kardeşlerim, hayatta aniden yalnız kalan kardeşlerin dram dolu yaşam mücadelesini ekranlara getiriyor.

Kardeşlerim Dizisi 18. Bölümde Neler Yaşandı?

Sezon finali ile seyircisinin karşısına çıkan Kardeşlerim dizisi, 18. bölümü ile ekranlara geldi. Kardeşlerim dizisinin 18. bölümünde; Orhan yaralandı ve hastaneye kaldırılarak, ölüm kalım savaşı vermeye başladı. Kısa bir süre içerisinde hayati tehlikeyi atlatan Orhan; sakat kalarak, çalışamayacak duruma geldi. Kocasının kaybettiği maddi geliri bir şekilde yerine koymak isteyen Şengül, çaresiz soluğu Akif ve Nebahat’in yanında aldı. Ancak beklediği desteği alamazken, ev sahibi Hilmi’nin kötü sürprizi tüm Eren ailesinin dramını artırdı.

Yengeleri ve amcalarına destek olmak isteyen bütün çocuklar, kollarını sıvadı ve her bir koldan iş aramaya başladı. Akif’in Erhan için hazırladığı kurnaz planı Kadir’i ve herkesi çok zor duruma düşürürken, kaderin kardeşler için hazırladığı dram dolu hayat sürprizini bir kez daha yaptı. Hazırlanan tuzağa düşen Kadir, kendisini cezaevinde bulurken; Asiye, Ömer ve Emel için hayat daha da zorlaştı. Hayatta bir kez daha yalnız kalan kardeşler, çareyi Çocuk Esirgeme Kurumu’na gitmekte buldu.

Kardeşlerim Dizisi 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yayınlanan en son bölümü olan 18. bölümü ile sezon finaline giren Kardeşlerim dizisi, ekranlara kısa bir mola veriyor. Yeni sezonunda 19. bölümü ile seyircinin karşısına çıkacak olan Kardeşlerim, merakla beklettiği tüm soruları cevaplıyor. Kardeşlerim dizisinin 2. sezonunun Eylül ayında başlayacağı tahmin ediliyor.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.