Cam Tavanlar Dizisi 4. Bölüm Full İzle! 30 Haziran Cam Tavanlar İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Cesur hikayesi ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Cam Tavanlar dizisi, 4. Bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Leyla ile Cem arasındaki aşk ateşinin iyice alev aldığı Cam Tavanlar dizisinde, Leyla Cem’e boyun eğmek zorunda kalıyor. Cam Tavanlar dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cam Tavanlar dizisi 3. bölümde neler yaşandı? İşte, detaylar…

Show TV’nin yaz sezonuna bomba gibi bir giriş yapanlar Cam Tavanlar dizisi, orijinal hikayesinin çekiciliği ile gördüğü ilgiyi her geçen gün artırmaya devam ediyor. Seyircisinin karşısına hem dişli bir rekabet hem de sıcacık bir aşk hikayesi ile çıkan Cam Tavanlar dizisi, Leyla ile Cem’in iş dünyasındaki rekabetini ele alıyor. Başrollerini Bensu Soral ve Kubilay Aka’nun paylaştığı Cam Tavanlar dizisi, her çarşamba saat 20.00’da Show TV ekranlarına geliyor.

Cam Tavanlar Dizisi 3. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranların yeni fenomeni Cam Tavanlar dizisi, seyircisinin karşısına en son 3. bölümü ile çıktı. Cem ile Leyla arasındaki aşk, giderek alev alırken, Cem Leyla’yı öperek, aşkını aleni bir şekilde itiraf etti. Leyla net bir adım atmak da kararsız kalırken, mantığı ve aklı onu iki taraftan sıkıştırmaya başladı. İskender’in Leyla’ya olan ilgisini anlayan Cem, konuyla ilgili ne yapması gerektiğini düşünmeye başladı. Cem’in şirket planlarında Leyla’nın oluruna kalması, Cem’i çıldırtırken, Haldun’a ikilinin arasını bozmak için aradığı fırsatı verdi. Haldun’un sinsi planı işlerken, Leyla rapora ret verdi. Cem ise karşı atakta gecikmedi ve Leyla’nın Asude’ye girişini yasaklayarak, sert bir hamle yaptı.

Cam Tavanlar Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına 4. Bölümü ile çıkacak olan Cam Tavanlar dizisi, Leyla’nın cam tavan sendromunun çıktıları ile karşılaşmasına devam ettiği sahneleri ekranlara getirecek. Leyla’nın yönetimindeki restoranın borçlarını ödememeye başlaması, Cem’i harekete geçirecekken; Leyla, zor bir sınavdan geçecek. Cem’in Asude olarak Leyla’nın restoranını da kiralamak istemesi, Leyla’yı zor bir karara iterken, Leyla başka çaresi olmadığı için bu teklifi kabul etmek zorunda kalacak. Öte yandan Asude’nin şefi İskender ile Leyla arasındaki yakınlaşmadan rahatsız olan Cem, konuyu İskender’e sorunca beklemediği bir tepki ile karşılaşacak. Leyla ile Cem arasındaki aşkın ortaya çıktığı Cam Tavanlar dizisinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.