Müge Anlı 6 Eylül 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 6 Eylül 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 6 Eylül 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 6 Eylül 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 6 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların reyting rekortmeni gündüz kuşağı Müge Anlı ile Tatlı Sert ele aldığı konu ve konuklar ile seyircisini şaşırtmaya devam ediyor. Şu sıralar akıl almaz bir birliktelik ile ilgilenen Müge Anlı ise, dobra sözlülüğünü bir kez daha konuşturuyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 6 Eylül gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 3 Eylül’de neler yaşandı? İşte, Müge Anlı ile Tatlı Sert program hakkında tüm detaylar…

ATV ekranlarındaki yeni sezon macerasına başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yine birbirinden heyecanlı olayların ardındaki sır perdesini aralamaya devam ediyor. Hem eski olayları hakkındaki sıcak gelişmeleri seyircisine aktaran hem de yeni konuklarına çare olmaya çalışan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bu kez ilginç bir evden kaçış hikayesi ile seyircisinin dikkatini üzerine çekmiş bulunuyor. Hafta içi her gün ekranlardaki yerini alan Müge Anlı ile Tatlı Sert, saatler 10.00’ı gösterdiğinde canlı yayına geçiyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 3 Eylül’de Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 3 Eylül 2021 Cuma günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yine çok konuşulacak konularını seyircisinin karşısına çıkardı. Stüdyoda acılı bir aileyi konuk eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ailenin kayıp kızları Ülkü Kübra Türk’ü aramaya başladı. 4 gün önce evden kaçan Kübra’nın nerede olduğu merak eden aile, çareyi Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ararken, çocukları ile ilgili duydukları gerçeklere inanamadı. 21 yaşındaki genç kadının evden 60 yaşındaki ortaokul öğretmenlerinden birine kaçtığı öğrenildi. Müge Anlı aracılığıyla ailesine mesaj gören Ülkü Kübra Türk, bir gün önce 60 yaşındaki öğretmeni ile evlendiğini itiraf etti. Konuyla ilgili konuşan aile, duruma üzülürken, çocuklarının geri dönmesi için çağrıda bulundu. Dobra sözlülüğü ile tanınan Müge Anlı ise, duydukları karşısında; “Olacak şey var kardeşim olmayacak şey var” sözleriyle isyan etti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 6 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile 6 Eylül 2021 Pazartesi günü seyirci karşısında olacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yine şüpheli kayıp ve cinayetleri aydınlatmaya devam edecek. Yeni haftasının başında ele aldığı dosyalar ile ilgili hafta sonu gerçekleşen sıcak gelişmeleri seyircisine aktaracak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.