Kardeşlerim 19. Bölüm Full İzle? 11 Eylül 2021 Kardeşlerim Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Kardeşlerim yeni bölümü ile pazar akşamı ATV ekranlarında olacak. Kardeşlerim 4. bölüm full izleme linkine ve 4. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

Kardeşlerim 19. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Aynı anda anne ve babasının ölümü ile sarsılan dört kardeşin acı dolu hikayesini ekranlara getiren Kardeşlerim dizisi, yeni sezonunun startını bu akşam veriyor. İddialı bir ikinci sezon açılışı yapan Kardeşlerim dizisi, seyircisinin merakını sonunda gideriyor. Peki, Kardeşlerim dizisi 19. Bölüm (yeni sezon) fragmanı yayınlandı mı? Kardeşlerim dizisi 18. bölümde (sezon finali) neler yaşandı? İşte Kardeşlerim dizisi hakkındaki tüm ayrıntılar…

Dram dolu hikaye suna ilk sezonuyla seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Kardeşlerim, yeni sezonu için düğmeye basıyor. Hayatta tek başına kalan dört kardeşin dram dolu hikayesini ekranlara getiren biraz hüzün biraz da umudu işleyen Kardeşlerim dizisinin başrollerini bu sezon da Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk gibi isimler üstleniyor. Yeni sezonu büyük bir merakla beklenen Kardeşleri dizisi, bu sezon da her cumartesi saat 20.00’da seyirci karşısına çıkıyor.

Kardeşlerim Dizisi 18. Bölümde (Sezon Finali) Neler Yaşandı?

ATV ekranlarına en son 18. bölümü ile gelen Kardeşlerim dizisi, seyircisi karşısına sezon finali bölümünü çıkardı. Kardeşlerim dizisinin sezon finali bölümünde; Orhan’ın ani yaralanması ve ailenin tüm geçim kaynağının bir anda kesilmesine neden oldu. Eren ailesine vurulan bu ilk darbe, Akif’in sinsi planı ile adeta ikiye katlandı. Erhan için bir tuzak hazırlayan Akif, Kadir’i hapishaneye attırmayı başardı. Kadir’in hapishaneye düşmesi ile birlikte, kardeşler dağılırken; Emel ve Asiye yurtta kalmak zorunda kaldı. Zor durumda olan kardeşlerin bu yeni sınavdan nasıl çıkacakları ise, büyük bir merakla beklenilmeye başlandı.

Kardeşlerim Dizisi 19. Bölüm (Yeni Sezon) Fragmanı Yayınlandı Mı?

Merakla beklenilen Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonunun ilk bölümü olan 19. bölümü ile bu akşam seyircisi ile buluşacak. Kardeşlerim dizisinin yayınlanan 19. bölüm fragmanlarına göre; Kadir, hapiste olmaya devam edecek. Kardeşlerine umudu yine aşılayacak olan Kadir’i sevgilisi de hapis günlerinde yalnız bırakmayacak. Asiye, Doruk ile ilişkisini yeniden gözden geçirecekken, Emel’i yurttan bir ailenin almak istemesi kardeşleri tehlikeli bir kaza içerisine sürükleyecek. Kardeşlerim dizisi, yeni sezonunun ilk bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.