Sabahın Sultanı Seda Sayan 19. Bölüm 16 Eylül 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 19. Bölüm Tamamı Tek Parça 16 Eylül 2021 Perşembe Star Tv Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Sabahın Sultanı Seda Sayan 16.09.2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Seda Sayan’ın sunumuyla Star TV ekranlarındaki yerini alan Sabahın Sultanı programı, eğlencesine hız kesmeden devam ediyor. Ünlü konukları ve gündemdeki olayları ele alışıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Sabahın Sultanı Seda Sayan, yine çok konuşulacak isimleri ağırlamaya hazırlanıyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 18. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 19. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Star TV ekranlarının yeni gündüz kuşağı programı olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, ekran macerasına hız kesmeden devam ediyor. Her gün birbirinden ünlü isimleri ve alanında uzman olan kişileri konuk eden Sabahın Sultanı Seda Sayan, diyetten magazine 7’den 70’e herkesi ilgilendirecek konularla seyircisinin karşısına çıkıyor. Global Medya imzasıyla seyircisinin karşısına çıkan Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV ekranlarından canlı yayına geçiyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 18. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son 18.bölümü ile gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan, 15 Eylül 2021 Çarşamba günü yayınlandı. Günü Ankara şarkıları ile açan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı; başta Ankaralı Ayşe Dinçer ve Serkan Nişancı olmak üzere Ankara’nın pek çok ünlü ismini stüdyosunda ağırladı. Uzman köşesinde Dr. Murat Topoğlu’nu ağırlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan, “Hangi sirke daha faydalı? Elma mı üzüm mü?” konusunu ele aldı. Beyaz karpuzun faydalarından zayıflamak için gerekli olan besin maddelerine kadar tartışan Sabahın Sultanı Seda Sayan programında; ekmeksiz tost ve kalorisiz diyet tatlı tarifleri verildi. Trakyalı kadınların uzun yaşam sırrını da tartışan Sabahın Sultanı Seda Sayan, Nevşehir ilinin Göreme ilçesinden canlı bağlantı gerçekleştirerek testi kebabı tarifini yerinden aldı.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 19. Bölüm Gündemleri Neler?

Yeni bölümleri büyük bir sabırsızlıkla beklenen Sabahın Sultanı Seda Sayan, 16 Eylül 2021 Perşembe günü 19. bölümünü ekranlara getirecek. Seyircisinin karşısına merak edilen konular ve birbirinden iddialı konuklar ile çıkacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, saatler 09.45’i gösterdiğinde Star TV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.