Evlilik Hakkında Her Şey 2. Bölüm 2021 Full İzle! 21 Eylül 2021 Evlilik Hakkında Her Şey Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının sezonda en iddialı yapımlarından biri olması beklenen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, seyircisi ile buluşmak için geri sayıma başlıyor. Yeni sezonda tüm dikkatleri üzerine çekecek olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde...

Evlilik Hakkında Herşey 54. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sezonda en iddialı yapımlarından biri olması beklenen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, seyircisi ile buluşmak için geri sayıma başlıyor. Yeni sezonda tüm dikkatleri üzerine çekecek olan Evlilik Hakkında Her Şey, usta oyuncu kadrosu ve ilginç konusu ile seyircisini şimdiden meraklandırmayı başarıyor. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 1. bölümünde neler olacak? İşte, detaylar…

Yeni sezona bugün itibariyle merhaba diyecek olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, MF Yapım imzalı olarak FOX TV ekranlarındaki yerini almaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğuna Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu ise Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ üçlüsünün kaleme aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, BBC yapımı “The Split” dizisinden uyarlanıyor. Ekranların özlenen isimlerinden bir araya getiren Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin oyuncu kadrosunda ise; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Erdal Küçükkömürcü, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmü, Emine Ada Sezer ve Mila Kasarcı gibi isimler yer alıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu akşam FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkacak olan Evlilik Hakkında Her Şey, tanıtım fragmanlarını ve 1. bölüm fragmanlarını seyirci karşısına çıkardı. İki ayrı tanıtım, iki ayrı da 1. bölüm fragmanı yayınlayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, seyircisinin tüm dikkatini şimdiden üzerine çekmeyi başardı.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi 2. Bölümünde Neler Olacak?

İlginç bir konu ile ekranlara gelecek olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, bir evliliğin bütün aşamalarının bu dört kadın kahraman üzerinden seyircisine aktaracak. Çolpan (Sumru Yavrucuk) boşanmış, Azra (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli, Güneş (Tülin Ece) evlilik arifesinde ve Sanem (Gökçe Eyüboğlu) ise evlilik kavramını tümüyle reddeden dört kadını konu edecek olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi; aile, aşk, sadakat ve boşanma hukukunun kirli düzenini gözler önüne serecek. Öte yandan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yayınlanan 1. bölüm fragmanına göre; Azra, boşanma karşıtı olan bir boşanma avukatı olarak kadınların boşanmadan karlı bir şekilde ayrılması için harekete geçecek. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 1. bölümü, 21 Eylül 2021 Pazartesi günü (bugün) saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.