Sabahın Sultanı Seda Sayan 23. Bölüm 22 Eylül 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 23. Bölüm Tamamı Tek Parça 22 Eylül 2021 Çarşamba Star Tv Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Sabahın Sultanı Seda Sayan 22.09.2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Sabah kuşağının yıldız ismi Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, hız kesmeden seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni sezonun en enerjik sabah programı olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, her gün birbirinden ünlü isimleri programına konuk ediyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 22. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 23. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Global Medya imzalı olarak yeni sezonda Star TV’de ekranlara gelmeye başlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan, hız kesmeden seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Güne enerjik başlamanın adresi olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, her gün birbirinden iddialı isimleri programına konuk ediyor. Sağlık alanında da pek çok uzmanı stüdyosunda ağırlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV kanalındaki yerini alıyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 22. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son 21 Eylül 2021 Salı günü gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, 22.bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Birbirinden ünlü sağlık uzmanlarını konuk eden Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın son bölümünde ilk konuğu, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Nejat Altıntaş oldu. Hamileler için koronavirüs aşısı, koronavirüse karşı alınan önlemler ve uyku problemlerini konuşan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Nejat Altıntaş, konuyla ilgili merak edilenleri cevapladı. Kimya Mühendisi ve Cilt Uzmanı Şems Arslan’ı da programına konuk eden Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, Arslan ile lahananın güzelliği katkılarını ve lahana ile ödem attırıcı kür tarifini konuştu. Öte yandan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son konuğu olan Prof. Dr. Binnur Üstün, ileri yaş aknesi tedavi yöntemlerini programın seyircisine özel olarak anlattı.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 23. Bölüm Gündemleri Neler?

Hafta içi her gün tüm enerjisiyle seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Sabahın Sultanı Seda Sayan, 22 Eylül 2021 Çarşamba günü 23. bölümünü yayınlayacak. Yeni gününde magazin dünyasının ünlü isimlerinden sürpriz bir ismi konuk edecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, yine çok konuşulacak bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkacak. Yeni bölümlerini merakla bekleten Sabahın Sultanı Seda Sayan, bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.