Sabahın Sultanı Seda Sayan 30. Bölüm 1 Ekim 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 30. Bölüm Tamamı Tek Parça 1 Ekim 2021 Cuma Star TV Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Sabahın Sultanı Seda Sayan 1.10.2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların neşe kaynağı Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, bu haftanın son bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İddialı konukları ile ekranlara gelmeye hazırlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan, Star TV ekranlarındaki yerini saat 09.45’te alıyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 29. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 30. bölüm gündemleri neler? İşte, Sabahın Sultanı Seda Sayan programı hakkındaki tüm detaylar…

Global Medya imzası ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, eğlenceli ve merak edilen sohbetleri ile ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı isimleri stüdyosunda ağırlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan, her telden konu ve sorunu konukları ile alıyor. Hafta içi her gün seyircisinin karşısına çıkan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, saat 09.45’te Star TV ekranlarından başlıyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 29. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son 30 Eylül 2021 Perşembe günü gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, 29. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son bölümüne; Meltem Açıkel, Dr. Feridun Kunak, Op. Dr. Fırat Tutal gibi ünlü isimler konuk oldu. Meltem Açıkel, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının seyircisine özel olarak ekonomik ve kolay tariflerini paylaşırken; bayat ekmeklerden pizza, tatlı ve salata yapmayı öğretti. Pek çok konuda merak edilen sorulara cevap veren Dr. Feridun Kunak ise; sahte bal ve zeytinyağını anlama taktikleri, idrar kaçırma sorununa pratik formüller, bel ağrılarından duramayanlar için evde doğru kupa tedavisi uygulaması, alzheimer ve unutkanlığa karşı egzersiz hareketleri, zihin açıklığı sağlayan tarifler gibi konularda Sabahın Sultanı Seda Sayan seyircisini bilgilendirdi. Öte yandan programın son konuğu olan Op. Dr. Fırat Tutal, obezite tedavisi ve yutulabilir mide balonu hakkında konuştu. Sabahın Sultanı Seda Sayan programı bugünkü canlı yayını ise, Çanakkale’den gerçekleştirdi ve seyircisine yöresel patlıcan böreği tarifi verdi.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 30. Bölüm Gündemleri Neler?

Her sabahı enerjik olarak açmanın adresi olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni gününde 30. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Birbirinden sürpriz isimleri stüdyosunda ağırlayacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, sağlıktan yemeğe pek çok alanı aynı anda tartışacak. Yeni bölümleri merakla beklenen Sabahın Sultanı Seda Sayan, bugün saat 09.45’te başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.