MasterChef 2021 Full İzle! 5 Ekim 2021 MasterChef 84. Bölüm Canlı İzle! Eeleme Potasına Giden İkinci İsim Belli Oldu!

Yeni sezonu ile ekranlara merhaba diyen MasterChef Türkiye 2021, eğlenceli anları ile seyircisine ekran başına kilitlemeyi yine başardı. MasterChef son bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef son bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’de heyecan giderek artıyor. Milyonları ekran başına toplayan programda ünlü şeflerin beğenisini kazanmak için kıyasıya mücadeleye giren yarışmacılar, zaman zaman tansiyonun yükselmesine sebep olabiliyor. Yayın hayatına başladığı günden bu yana geniş bir izleyici kitlesine ulaşan MasterChef 5 Ekim 2021 son bölüm Youtube tek parça izle! MasterChef 84. Bölüm full izle…

Türk televizyonlarının en sevilen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye 2021, tüm hızıyla yayın hayatına devam ediyor. Yarışmacılar, en iyi tabakları ortaya çıkarmak için birbirleri ile kıyasıya mücadele ederken, seyir zevkini artıran bir program yaratıyor. Kırmızı ve mavi takımların arasındaki mücadelede öne çıkan yarışmacılar da şeflerin gözüne girmeye başladı. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında 84. Bölüm heyecanı da yine her zaman olduğu gibi TV8 ekranlarından izleyicilerle buluşacak.

MasterChef Türkiye 2021 Son Bölümde Neler Yaşandı?

4 Ekim Pazartesi günü MasterChef yarışmacıları mavi takım kaptanlığı için kıyasıya bir mücadele verdi. Yarışmacılar en iyi profiterolü yapmak için birbirleri ile rekabete girdi. Mavi takım kaptanlığını ise Hasan kazandı. Milyonları ekran başına toplayan MasterChef yarışmasının kaptanlık bölümünde kırmızı kaptan için Mustafa seçildi.

İki kaptan aralarında düelloya girerken en doğru ve fazla sayıda yaprak sarma yapan Mustafa oyunun galibi oldu. MasterChef 83. Bölümde mavi takımda Hasan, Eren, Sergen, Emre, Mert, Milhan, Ateş ve Safanur yer aldı. Kırmızı takımda ise Mustafa, Tahsin, Araz, Dilara, Azize, Rabia, Pelin ve Burcu yer aldı.

MasterChef Türkiye 2021 84. Bölüm Canlı İzle

Yine Tv8 ekranlarından izleyicilerle buluşan MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında yeni bölüm heyecanı devam ediyor. MasterChef 84. Bölümüyle 5 Ekim 2021 Salı gününde yine izleyicilerinin karşısına çıkacak. Kırmızı ve mavi takımların arasındaki mücadelede öne çıkan isimlerin kimler olacağı merak ediliyor. MasterChef 84. Bölüm full izle, tek parça Youtube izle.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.