Kanunsuz Topraklar 2. Bölüm 2021 Full İzle! 6 Ekim 2021 Kanunsuz Topraklar Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının yeni gözdesi Kanunsuz Topraklar dizisi, seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu hafta hikayesini biraz daha derinleştirecek olan Kanunsuz Topraklar dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kanunsuz Topraklar 2. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının yeni gözdesi Kanunsuz Topraklar dizisi, seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu hafta hikayesini biraz daha derinleştirecek olan Kanunsuz Topraklar dizisinde Gülfem’in verdiği karar ile her şey birden değişmeye başlıyor. Peki, Kanunsuz Topraklar dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanunsuz Topraklar dizisi 1. bölümünde neler oldu? İşte, detaylar…

Geçtiğimiz hafta itibariyle Gold Film imzalı olarak FOX TV ekranlarına gelmeye başlayan Kanunsuz Topraklar dizisi, hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. Bir dönem hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkan Kanunsuz Topraklar oyuncu kadrosunda; Uğur Güneş (Davut), Esra Bilgiç (Gülfem), İlker Aksum (Mehmet), Necip Memili (Ali Gedik), Ali Erkazan (Tahir), Murat Daltaban (Malik), Kaan Taşaner (Avukat Yavuz), Eylül Su Sapan (Behice), Serdem Paçal (Fikriye), Doğaç Yıldız (Cemal), Onur Kaya (Eyüp) ve Ezgi Çelik (Asude) gibi birbirinden iddialı isimleri buluşturuyor. Heyecanlı hikayesi ve usta oyuncu kadrosu ile seyircisinden şimdiden onayı alan Kanunsuz Topraklar dizisi, her çarşamba saat 20.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Kanunsuz Topraklar Dizisi 1. Bölümünde Neler Oldu?

Bir dönem hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkmaya başlayan Kanunsuz Topraklar dizisi, en son 1. bölümünü ekranlara getirdi. 1939 senesinin Zonguldak şehrinde geçen bir maden sahibi ve madenciler arasındaki anlaşmazlığı konu alan Kanunsuz Topraklar dizisinin son bölümünde; Davut ve babası Malik Bey’in madeninde çalışıyordu. Tüm uyarılara rağmen konuyla ilgili herhangi bir önlem almayan Malik Bey, büyük bir felaketin gelmesine neden oldu. Davut ve babasının vardiyada olduğu an çöken maden arasında Davut’un babasının da yer aldığı 9 kişinin ölümü ile sonuçlandı. Babasının acısı ve Malik Bey’in sorumluluk almaması ile deliren Davut, kendi adaletini sağlamak için kızları Gülfem, Behice ve Fikriye ile yaşayan Malik Bey’in evini bastı ve onu vurdu.

Kanunsuz Topraklar Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Kanunsuz Topraklar dizisi, 2. bölümünü seyircisinin karşısına çıkaracak. Hikayesini derinleştirmeye devam edecek olan Kanunsuz Topraklar dizisinin yayınlanan 2. bölüm fragmanına göre; Gülfem babasını Malik’in vurmadığını söyleyerek, Malik’i hapisten kurtaracak. Öte yandan ölümden kurtulan Malik, Davut’u annesi ile tehdit ederek, birini vurmasını isteyecek. Yeni bölümü seyircisi tarafından merakla beklenen Kanunsuz Topraklar dizisi, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.