Müge Anlı 7 Ekim 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 7 Ekim 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 7 Ekim 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 7 Ekim 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 7 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının en fenomen yapımı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni bölümünü sıcak gelişmeleri ile güne başlayacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saatler 10.00’ı gösterdiğinde canlı yayına geçiyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 7 Ekim gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 6 Ekim’de neler yaşandı? İşte, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkındaki tüm detaylar…

ATV ekranlarına 2008 tarihinden bu yana kesintisiz olarak gelmeye devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bu sezon şüpheli kayıp ve ölümleri ele alıyor. Bir süredir Şen Kardeşler ve Özkan ailesinin ölümünü araştıran Müge Anlı ile Tatlı Sert, bu hafta ilgi çekici iki farklı konuya daha el atıyor. Her bölümü ile reytingleri alt üst eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 6 Ekim’de Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 6 Ekim 2021 tarihinde gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ilginç bir kaybı aramaya başladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; 4 çocuk babası Necati Gün eski ve yeni eşi tarafından aranmaya başlandı. Aynı anda stüdyoda olan eski ve yeni eş, Necati Gün’ün şüpheli bir şekilde ortadan kaybolduğunu ve şahsın aracının terk edilmiş bir şekilde bulunduğunu söyledi. Konuyla ilgisi olduğu düşünülen Sezer Bey ve Tayfun Bey stüdyoda Müge Anlı’nın sorularını yanıtladı. Şüpheli kayıp ile bir ilgisi olmadığını söyleyen Necati Gün’ün arkadaşları şüpheleri kayıp şahsın ailesine çevirdi. Yeni eşi ile Necati Gün’ün hiç anlaşamadığını iddia eden Tayfun, Necati’nin kaynanası ile de fazla samimi olduğunu iddia etti. Öte yandan bir süredir Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinin araştırmaya devam ettiği Balıkesirli Mustafa’nın cinayeti programın son bölümünde de konuşulmaya devam etti. Ersin Bey ve eşi Ramazan Bey’in kendilerini iftira attıklarını savunurken; programa telefon ile bağlanan Sezgin Bey, Ersin Bey’in cinayeti işlediğine dair sarhoşken itirafta bulunduğunu söyledi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 7 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün ATV ekranlarındaki yerini alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün de seyircisinin karşısına çıkacak. Yeni bölümünde Ersin Bey hakkındaki iddiaların detayına inecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10.00’da ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.