MasterChef 2021 Full İzle! 12 Ekim 2021 MasterChef 89. Bölüm Youtube Tek Parça İzle Canlı İzle! MasterChef 'de Bugün Hangi Yemekler Yapıldı, Eleme Potasına Kim Girdi?

Yeni sezonu ile ekranlara merhaba diyen MasterChef Türkiye 2021, eğlenceli anları ile seyircisine ekran başına kilitlemeyi yine başardı. MasterChef son bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef son bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

TV8 ekranlarının fenomen yapımlarından biri olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, bugün itibariyle yoluna 15 yarışmacı ile devam ediyor. Adım adım şampiyonuna yaklaşan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, haftaya yeni takımları belli edecek iddialı bir yarış ile başlıyor. Peki; MasterChef 89. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 88. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Ekranlara son dört sezondur TV8 kanalı aracılığıyla gelen MasterChef Türkiye, bu sene 2021 yarışı ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta itibariyle yedek kadrodan ana kadroya geçişi durduran MasterChef Türkiye 2021 yarışması, artık 15 yarışmacısı ile yarışıyor. Şampiyonuna adım adım yaklaşamaya başlayan MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının yarışmacıları arasındaki gerginlik ise, giderek artıyor. Öte yandan Araz Aknam, Azize Polat, Burcu Önal, Dilara Başaran, Emre Büber, Eren Kaşıkçı, Hasan Biltekin, Mert Ateş Durukan, Mert Yılmaz, Milhan Erdem, Pelin Zaman, Rabia Nur Çamurlu, Safanur Bol, Sergen Özen ve Tahsin Küçük isimleri ile yarışmaya devam eden MasterChef Türkiye 2021; haftanın 5 günü, cuma ve cumartesi hariç olmak üzere, saat 20.00’da TV8 ekranlarına geliyor.

MasterChef 88. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son 88. bölümü ile gelen MasterChef Türkiye 2021 yarışması, kaptanlık oyunu ile seyircisinin karşısına çıktı. Mavi takım kaptanlığını almak için yarışan 15 yarışmacı, en iyi lahmacunu yapmak için kıran kırana bir mücadele verdi. Kaptanlık yarışını kazanan Tahsin, mavi takımın kaptanı olurken; kırmızı takımın kaptanlığına Sergen’i seçti. Öte yandan Tahsin'in kaptan olduğu mavi takımda Eren, Emre, Burcu, Mert, Azize, Rabia ve Pelin yer alırken; Sergen'in kaptan olduğu kırmızı takım kadrosunda ise Hasan, Araz, Dilara, Milhan, Safanur ve Ateş yer aldı.  

MasterChef 89. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Bugün yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, 89. bölümünü ekranlara getirecek. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının yeni bölümünde; haftanın ilk takım yarışı gerçekleştirilecek. Takım dokunulmazlığı alamayan takım oyuncularının eleme potasına girmemek için ter dökeceği MasterChef Türkiye 2021 yarışması, bugün saat 20.00’da TV8 ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.