MasterChef Tek Parça 21 Aralık 2020 TV8 Canlı izle! MasterChef Türkiye 126. Bölüm Full İzle!

Masterchef 21 Aralık Full tek parça izle, Masterchef 126. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 126. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 21 Aralık tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 21 Aralık 2020 TV8 Canlı izle! TIKLAYINIZ

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni MasterChef Türkiye heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen programda heyecan git gide artıyor. Son 4 yarışmacının mücadele ettiği MasterChef Türkiye programında bu sezon kazanacak ismin kim olacağı ise merakla bekleniyor. MasterChef Türkiye programı her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Jüri üyesi koltuğunda Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın oturduğu programda her geçen gün birinci olacak isme duyulan merak artıyor. Türkiye’nin en iyi şefi seçilecek isme verilecek ödülün de merak edildiği MasterChef Türkiye programı yakında final yapacak.

MasterChef Türkiye 20 Aralık Bölümü Elenen İsim Kim Oldu?

MasterChef Türkiye programında finale yavaş yavaş yaklaşılan bölümlerde heyecan giderek artmaya devam ediyor. Programın dün ekrana gelen bölümünde her hafta olduğu gibi  bu haftanın eleme adayı belli oldu. Programda son 4 ismin belli olacağı eleme oyununda heyecan zirveye çıktı. Hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunları ile Özgül, Eray ve Serhat eleme postasına girmişti. Bu üç ismin eleme oyunu oynadığı 20 aralık bölümünde programın sıkı takipçileri elenecek ismi merakla bekledi.

MasterChef Türkiye programında dün ekrana gelen bölüm ile yarışmada son 4’e kalan isimler belli oldu. Serhat, Özgül ve Eray arasında oynanan eleme oyununda Somer Şef’in kitabındaki tarife uygun olarak yuvalama yemeği yapıldı. Yemeklerin tadımı ile en beğenilen tabak Serhat’ın oldu. Serhat ilk 4’e ismini yazdırırken, Özgül ve Eray için ise heyecan zirveye çıktı. Elenen isim ise Eray oldu.

MasterChef Türkiye 21 Aralık Tanıtım Fragmanı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye bölümünde son 4 yarışmacının kaldığı yeni hafta bugün başlıyor. Rekabet dolu anların ekrana geldiği yeni bölüm fragmanından sonra bu hafta ödülü kimin kazanacağı ve ilk eleme adayının kim olacağı merak konusu oldu. MasterChef Türkiye programı merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022