MasterChef Tek Parça 22 Aralık 2020 TV8 Canlı izle! MasterChef Türkiye 127. Bölüm Full İzle!

Masterchef 22 Aralık Full tek parça izle, Masterchef 127. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 127. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 22 Aralık tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 22 Aralık 2020 TV8 Canlı izle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef heyecan ve rekabet dolu bölümleri ile TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. her bölümü ile reyting sırlamasının üstlerinde yer alan program izleyenleri ekrana kilitliyor. Türkiye’nin en iyi şefinin arandığı zorlu yemek yarışmasında heyecan her hafta yükselmeye devam ediyor. MasterChef Türkiye programı her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları ekrana geliyor.

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmasının jüri üyeliğini Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya yapıyor. Son 4 yarışmacının kaldığı ve çeyrek final heyecanının yaşandığı programda şefler Türkiye’nin en iyi şefini bulmak için yarışmacıları zorlamaya devam ediyor. Yayınlandığı hergün yarışmacıların farklı yemekleri en iyi şekilde yapmak için mücadele ettiği programda eğlenceli dakikalar da ekrana geliyor. Finale az zaman kala bu sezon birinci olacak isim merakla bekleniyor.

MasterChef Türkiye 21 Aralıkta Neler Oldu, Eleme Adayı Kim Seçildi?

MasterChef Türkiye programının dün ekrana gelen bölümü ile programda çeyrek final heyecan yaşandı. Son 4 yarışmacının kaldığı programda ilk eleme adayı dün belli oldu. Heyecan dolu bölüme ünlü şef Rafet İnce de konuk oldu. Eğlenceli geçen bölümde heyecan ise zirveye çıktı. Finale adım adım yaklaşılan MasterChef Türkiye’de çeyrek finalistlerden ilk eleme adayı ise Emir oldu.

MasterChef Türkiye programının dün ekrana gelen bölümünde Emir, Özgül, Serhat ve Barbaros 3 tur yemek yaparak şeflerden yüksek puanlar toplamaya çalıştı. İlk turda ünlü şef Rafet İnce’nin tabağını hazırlamaya çalışan yarışmacıların, 3 tur boyunca aldıkları puanlar ile eleme postasına giden isim belli oldu. 49 puan alan Emir ilk eleme adayı seçilirken, Özgül 57, Barbaros 65 ve Serhat ise 66 puan aldı. Heyecan dolu hecen gecede ilk eleme adayı Emir oldu.

MasterChef Türkiye 22 Aralık Tanıtım Filmi Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programının yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Çeyrek final heyecanının yaşandığı programın yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022