Masumlar Apartmanı Dizisi 16. Bölüm Full İzle TRT1! 29 Aralık Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 16. Bölüm izle seçeneği ile 16. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

Masumlar Apartmanı Dizisi 16. Bölüm Full İzle TRT1! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Masumlar Apartmanı dizisi en çok beğenilen yapım olmaya devam ediyor. Ekrana geldiği ilk günden bu yana reytinglerde 1. sırayı kimseye bırakmayan diziş sosyal medyada da her hafta gündem olmaya devam ediyor. Masumlar Apartmanı her hafta salı günleri saat 20.00’da TRT1’de yayınlanıyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nın Madalyonun İçi kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi psikolojik derinlik sahibi senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile ilgi çekiyor. Dizinin kadrosunda Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar, Tansel Öngel ve Ezgi Mola gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizi her hafta ilgi ile takip ediliyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 15. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı 15. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Safiye’nin annesi ile yüzleşmeye başlaması şaşkınlık yaratırken, İnci ve Ege arasındaki gerilim de dikkat çekti. Son bölümü ile yine beklenmedik gelişmeleri ekrana taşıyan Masumlar Apartmanı ilgi ile izlendi.

Masumlar Apartmanı dizisinin yayınlanan son bölümünde Safiye Naci ile yaşadığı travmatik olaydan sonra kendisinden beklenmeyen garip tavırlar sergilemeye başlar. Safiye’deki değişimin sebebinin Naci olduğunu ve bunun ablasına zarar verdiğini düşünen Han, bu sorunu kökünden çözmek ve Naci’yi oradan göndermek ister. Bu sırada Ege’nin babası Haluk’tan aldığı haber ise İnci ve Ege arasında uçurumların açılmasına sebep olur. Ege ablasının babasına olan katı tavrı yüzünden çok öfkelenir. Bu sırada Safiye ile Naci arasındaki gizemi çözmek isteyen Gülben ise Han ile ortaklaşa bir buluşma düzenler. Bu buluşmadan sonra Naci Safiye’nin kendisini sevmediğini düşünür ve gitmeye karar verir. Ancak Safiye’den beklenmedik bir mesaj gelir.

Masumlar Apartmanı Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümünden sonra Safiye ve Naci arasında yaşanacaklar merak konusu oldu. İkilinin ilişkilerinin nasıl devam edeceğinin merakla beklendiği 16. bölüm bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.