Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 25 Ocak 2021 Pazartesi Show Tv Canlı izle!

SHOW TV’nin vazgeçilmez programı Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme’nin yeni bölümlerini izlemek isteyenler “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 25 Ocak izle, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme tek parça izle” sorgularını Google gibi arama motorlarından aratarak “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 25 Ocak izle” sorgusuna cevap bulabilir. Haberimiz içerisinde “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 25 Ocak izle, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme tek parça izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 25 Ocak 2021 SHOW TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Türkiye’nin en yeni reality programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, yeni haftanın ilk bölüm ile yine Türkiye gündemine bomba gibi oturacak konuları konuşmaya hazırlanıyor. Hafta içi her gün saat 15.15’te izleyici ile buluşan sevilen programda, “Sahte Gelin” vakasında yaşanan yeni gelişmeler paylaşılıyor. Vakada yeni tanıklar ile örgüt çözülmeye devam ederken, Didem Arslan Yılmaz cesur soruları ile olayı aydınlatmayı sürdürüyor. Yine dolu dolu gündemi ile Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 25 Ocak Pazartesi bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Önceki Bölümde Ne Oldu, 22 Ocak Son Bölümde Neler Konuşuldu?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme son yayınlanan bölümünde yeni sahte gelin Nehir Naz stüdyoya geldi. Mağdurların çığ gibi büyüdüğü vakada, Emirhan’ın dayısı Serkan Yıldırım hakkındaki belgeler ortalığı karıştırdı. Vakaya 3 yeni il daha dahil olurken, toplam dolandırılan para 3 milyon 184 bine ulaştı.

Didem Arslan Yılmaz vakanın oldukça çeşitli olduğunu söylerken, kendilerine her gün 3 bin kişi tarafından arama gerçekleştiği bilgisini paylaştı. Melisay’ın ifadelerinde geçen Hülya ise hakkındaki iddiaları reddetti ve dövmesi olmadığını gösterdi. Melisay ise halen Sivas’a gittiği ismin Hülya olduğunu savunurken, telefona bağlanan Sefa Bey’den bahsedilen ismin Hülya olup olmadığının teşhis edilmesi istendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.