Akrep Dizisi 9. Bölüm Full İzle! 29 Ocak 2021 Akrep Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Akrep dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Farklı hikayesi ile yayınlanan ilk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan yapım her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Heyecan dolu bölümleri ile izleyenlerin takdirini kazanan yapımın yayın günü değişti. Cuma akşamları yayınlanan dizi artık perşembe günleri ekrana gelecek. Akrep dizisinin 9. bölümü 4. şubat perşembe akşamı saat 20.00’da yayınlanacak.

Akrep 9. Bölüm 29 Ocak 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi başarılı isimlerin yer aldığı Akrep dizisinde Taha Baran Özberk ve Müge Su Şahin gibi genç oyuncular da yer alıyor. İlgi ile izlenen yapımda geçmiş yüzünden düşman olan bir anne ve kız arasında yaşanan intikam savaşı anlatılıyor. Çarpıcı senaryosu ile dikkatleri üzerine çeken yapım büyük beğeni topluyor.

Akrep Dizisi 8. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Akrep geçen hafta 8. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile izlenen yapımın son bölümünde Ferda ve Fikret arasındaki savaş derinleşirken, Perihan ise beklenmedik hamleler yapar. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Akrep dizisinin ekrana gelen son bölümünde Fikret’in Berna cinayetinin gizli tanığına ulaşması ve onu konuşturması herkesi şaşırtır. Perihan ve Ferda yüzleşmesinin gerçekleştiği son bölümde okların kendisine dönmesine izin vermek istemeyen Ferda zekice bir plan yaparak Fikret’i zan altında bırakmaya çalışır. Fikret ise var gücü ile cinayet gecesi ile ilgili delil bulmaya çalışır. Bu sırada İpek’in kalp ameliyatı olması ise herkesin bir araya gelmesini sağlar. Tüm bu karmaşanın içinde Perihan, Ferda’nın diğer kızı Ayşem ile bağlantısını koparmaz. Ancak Ferda’nın bu iletişimden haberi yoktur.

Akrep Dizisi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akrep dizisinin heyecanla beklenen yeni bölümü bugün ekrana gelmeyecek. Sevilen dizi artık perşembe akşamları yayınlanmaya başlayacak. Dizinin heyecanla beklenen 9. bölümü 4 Şubat perşembe akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.