Survivor 2021 Tek Parça İzle! 1 Şubat 2021 Perşembe Survivor 18. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışma programı Survivor Türkiye heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Dominik’te adada kalmak için takımların kıyasıya mücadele ettiği yarışmada her hafta heyecan ve rekabet dolu anlar ekrana geliyor. Ekranların fenomen yarışma programı Survivor yaratıcı oyunları ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile izlenen program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Survivor 2021 Tv8 Canlı İzle TIKLAYINIZ

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor Türkiye programının yeni sezonunda ünlüler ve gönüllüler takımları rekabet ediyor. Zorlu parkurlarda güç ve denge gerektiren oyunlarda karşı karşıya gelen takımlar hafta boyunca, dokunulmazlık ve ödül oyunlarını kazanmak için kıyasıya rekabet ediyor. Her hafta 4 eleme adayının belirlendiği yarışmada salı günleri ada konseyi toplanıyor ve elene isim belli oluyor. Yarışmanın yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Survivor Türkiye 31 Ocak Bölümünde Neler Yaşandı, Eleme Adayı Kim Oldu?

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor Türkiye 31 Ocak günü son bölümü ile ekrana geldi. Yarışmanın ekrana gelen son bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık adayı belli oldu. Heyecan dolu geçen dokunulmazlık oyununun ardından bir tane de diskalifiye haberi geldi. Yarışmanın dün ekrana gelen bölümü yine ilgi ile izlendi.

Survivor Türkiye’nin dün yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyunu esnasında sakatlanan Emin’in durumu konuşuldu. Emin’in yarışmadan diskalifiye olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, dizindeki kırığın kritik olduğunu belirtti. Programın 31 Ocak bölümünde dokunulmazlık oyununu kazanan takım ise ünlüler oldu. Oyunu kaybeden gönüllüler takımı ada konseyine gitti ve elenen isim belli oldu. Duygu’nun ardından haftanın ikinci eleme adayı Poyraz seçildi.

Survivor Türkiye 1 Şubat Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Survivor Türkiye programının yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Zorlu parkurlarda yaşanan mücadele dolu anların ekrana geldiği fragmanın ardından yeni bölüm heyecanı arttı. Bugün ödül oyununu ve dokunulmazlık oyununu kazanacak takımlar merak ediliyor. Program bu akşam saat 20.00’da TV8’de.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.