Uyanış Büyük Selçuklu 19. Bölüm Full İzle TRT1! 1 Şubat 2021 Uyanış Büyük Selçuklu 17. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Uyanış Büyük Selçuklu dizisi her hafta heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. İlgi ile takip edilen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Aksiyon dolu sahneleri ve çarpıcı olayları ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapım her bölümü ile reyting rekorları kırıyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Uyanış Büyük Selçuklu TRT Canlı İzle TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarının başarılı yapımlarından Uyanış Büyük Selçuklu güçlü oyuncu kadrosu ve farklı senaryosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Başrollerinde Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Ekin Koç, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci ve Gürkan Uygun gibi başarılı isimlerin yer aldığı yapımda, Selçuklu Devleti’nin başına Melikşah’ın geçmesi ile yaşananlar anlatılıyor. Melikşah’ın içeride ve dışarıda düşmanlarına karşı verdiği mücadelenin konu alındığı yapım tarihi özellikleri ve çarpıcı sahneleri ile izleyenlerden büyük beğeni topluyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 18. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonun en çok konuşulan yapımlarından Uyanış Büyük Selçuklu geçen hafta 18. bölümü ile ekrana geldi. ilgi ile izlenen yapımın son bölümünde Zübeyde’nin gelişi ile sarayda dengeler değişirken, Melikşah’ın gazabından kurtulmak için ölüme giden Hasan Sabbah ise beklenmedik bir müttefik bulur. Dizinin son bölümü yine ilgi ile izlendi.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ekrana gelen son bölümünde Melikşah’ın teşvik etmesi ile Zübeyde, Başulu’ya geçmiş olsun demek için gider. Onu gördüğü anda sırrını anlayan Zübeyde, geçmişten gelen sırlar karşısında şaşırır. Bu sırada Zübeyde’nin saraya gelişi ile dengelerin değişmesi Terken’i zor duruma sokar. Başhatunluktan olan Terken yeniden Melikşah’a yakın olmanın yollarını aramaya başlar. Faysal’ın elindeki altınlarsa el koyan ve devlete teslim etmek isteyen Sencer haini aramaya devam eder.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından Zübeyde’nin Başulu’nun sırrı karşısında ne yapacağı ve Sencer’in Faysal’ın hain olduğunu anlayıp anlamayacağı merak edildi. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.