Masumlar Apartmanı Dizisi 22. Bölüm Full İzle! 16 Şubat Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 22. Bölüm izle seçeneği ile 22. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

Masumlar Apartmanı 22. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Masumlar Apartmanı dizisi her hafta heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. İlgi ile izlenen yapımda yaşanacak yeni gelişmeler merakla bekleniyor. Psikolojik derinlik sahibi farklı hikayesi ile izleyenlerden büyük beğeni toplayan yapım her hafta sosyal medyada en çok konuşulan dizi olmayı başarıyor. Reyting rekortmeni yapım salı akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Ezgi Mola’nın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi gerçek bir yaşam hikayesini anlatıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından ekrana uyarlanan yapımda temizlik takıntısı olan 2 kız kardeşin iyileşme hikayesi anlatılıyor. Sevgisiz büyümüş bir ailesinin psikolojik sorunlar ile dolu hayatlarında yaşanan büyük değişimlerin anlatıldığı yapım yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile izleniyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 21. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı geçen hafta 21. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Safiye’nin değişimi dikkat çekerken, Han beklemediği bir gerçek karşısında çok sinirlenir. Dizi geçen hafta ekrana gelen bölümü ile yine izleyenlerin takdirini kazandı.

Masumlar Apartmanı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Safiye’nin Naci karşısındaki değişimi herkesi umutlandırır. Ev halkı yıllar sonra ilk kez ablalarının mutlu olma ihtimali karşısında sevinçlidir. Bu sırada evden beklenmedik birinin günlüğü okuması ise işleri karıştırır. İnci Naci’nin öleceğini öğrenir. Ege ise Neriman ile arasını düzeltmeye çalışır. Ancak Neriman buna izin vermez. İnci öğrendiği gerçeği daha fazla içinde tutmak istemez ve Han ile paylaşır. Han Naci ile ilgili gerçek karşısında çok sinirlenir. Bu sırada hiçbir şeyden haberi olmayan Safiye ise Naci ile planladıkları gibi buluşmak için onu beklemeye başlar.

Masumlar Apartmanı Dizisi 22. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Masumlar Apartmanı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yaşanacaklar merak edildi. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.