Yasak Elma Dizisi 99. Bölüm Full İzle FOX TV! 22 Şubat 2021 Yasak Elma 99. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 99. Bölüm izle ve Yasak Elma 99. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 99. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 99.. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma 99. Bölüm Fox TV İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile FOX TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Yasak Elma dizisi heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. İlgi ile izlenene yapımda her hafta yaşanacak yeni gelişmeler merakla bekleniyor. İlk sezonundan bu yana birçok oyuncu ve senaryo değişikliği yaşayan yapım bu sezon da ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Yasak Elma dizisi yeni bölümleri ile her hafta pazartesi akşamları saat 20.00’da yayınlanıyor.

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar gibi başarılı isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisinde sosyete dünyasındaki üç kadının aşk ve para için verdikleri mücadeleler ve ilişkileri anlatılıyor.

Yasak Elma Dizisi 98. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen yapımı Yasak Elma geçen hafta 98. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımın geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Şahika’nın planı ile işler karışmaya başlar. Ender bu planın hisseleri geri almaya yeteceğini anlasa da Hasan Ali’ye daha büyük bir ders vermek ister.

Yasak Elma dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Ender ve Şahika Hasan Ali’nin karşısında kaybetmekten çok sıkılır. Her zaman tehlikeli planları ile kazanmaya alışık olan Şahika, Hasan Ali’ye büyük bir oyun oynamak ister. Şahika ve Ender beklenmedik bir plan hazırlarlar. İkili bu planları ile Hasan Ali’yi köşeye sıkıştırır. Sonunda Hasan Ali’den bir adım önde olduklarını fark eden Ender’in bir süre daha Şahika’yı saklaması gerekir. Ender bu plan ile hisseleri geri alabildiğini görünce daha fazlasını almak ve Hasan Ali’yi bitirmek ister.

Yasak Elma Dizisi 99. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yasak Elma dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yaşanacaklar merak edildi. Ender ve Şahika’nın tehlikeli planlarının ne zaman ortaya çıkacağı ise merakla bekleniyor. Yapım heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’de FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.