Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 2 Mart 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Star TV ekranlarında 09.45'te seyircisiyle buluşuyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 2 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 2 Mart 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı enerji dolu eğlenceli bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen program hem bilgi veren hem de eğlendiren içeriği ile büyük beğeni topluyor. Kıpır kıpır enerji dolu bölümleri ile sabah saatlerini neşeli hale getiren program hafta içi hergün saat 09.45’te canlı yayın ile Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Demet Akalın ve yakın arkadaşı Alişan’ın sunumu ile ekrana gelen sabah programı yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyenlerden büyük beğeni topluyor. Müzik, eğlence ve bilgi dolu bölümleri ile ekrana gelen programda astrolojiden sağlığa, magazinden mutfağa, mimariden gündem konularına kadar binlerce farklı konuda uzman isimler bilgilendirme yapıyor. Sanat ve müzik camiasının ünlü isimlerinin samimi açıklamalarda bulunduğu programın her bölümünde keyifli anlar ekrana geliyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının hergün konuk olacak isimleri ve konuları merakla bekleniyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 1 Martta Neler Oldu?

Star TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı dün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana geldi. Her bölümü ile olduğu gibi dün yine izleyenleri ekrana kilitleyen programda sağlık köşesinde uzman isimler bilgilendirme yaparken müzik dolu saatler de yaşandı. Programın dün ekrana gelen bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümünde programın sunucuları eğlenceli şarkıları ile izleyenlere müzik şöleni yaşattı. Mutfak köşesinde ekonomik ve lezzetli yemek tariflerinin izleyenlerle buluştuğu programda sağlığa dair de yepyeni bilgiler ekrana geldi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 2 Mart Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının bugün ekrana gelecek bölümünde konuk olarak ağırlanacak isimler henüz açıklanmadı. Yeni bölüm konuklarının merakla beklendiği sabah programı bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.