Kardeşlerim 4. Bölüm Full İzle! 14 Mart 2021 Kardeşlerim Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kardeşlerim yeni bölümü ile pazar akşamı ATV ekranlarında olacak. Kardeşlerim 4. bölüm full izleme linkine ve 4. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kardeşlerim 4. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Geçtiğimiz haftalarda ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kardeşlerim dizisi dramatik anlatımı ile yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösteriliyor. İlk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Başrollerinde Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Ahu Yağtu ve Fadik Sevin Atasoy gibi isimlerin yer aldığı yapım her hafta pazar günleri saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Kardeşlerim Dizisi 3. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının ilgi ile takip edilen yapımı Kardeşlerim geçen hafta 3. bölümü ile ekrana geldi. Kardeşlerin yeni belalarla baş etmek zorunda kaldığı son bölümde Akif Atakurt ise Kadir’e beklenmedik bir teklif sunar. Dizinin yayınlanan son bölümü izleyenlerden yine büyük beğeni topladı.

Kardeşlerim dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Akif Atakurt, çocukların hayatını değiştirecek çok önemli bir teklifte bulunur. Bu teklif karşısında tepki alır. Kadir ise kardeşlerine bakabilmek ve geçinebilmek için var gücü ile yeni çözümler aramaya ve çalışmaya başlar. Çocuklar geçim derdi ile uğraşırken bir de okulda yaşanan problemler üzerime eklenir. Oğulcan ve Ömer’in okulda Doruk ile kavga etmesi onların başına büyük bela açar. Olanları öğrenen Kadir ise duruma kayıtsız kalmak istemez. Yengeleri Şengül onların durumu üzerinden kendine pay çıkarmaya ve çocuklara eziyet etmeye devam eder. Amcaları ise karısının tüm oyunlarına rağmen yeğenlerine yardım etmenin yollarını arar. Bu sırada Nebahat ise Akif’in kendisini aldattığından şüphelenmeye başlar. Melisa’nın doğun günü partisinde ise bombanın pimi çekilir. Aybike herkesi derinden sarsacak bir gerçeği ortaya çıkarır.

Kardeşlerim Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kardeşlerim dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Her bölümü ilgi ile takip edilen yapımın yeni bölüm fragmanları ekrana geldi. Akif’in herkes tarafından terk edilmeye başladığı fragmanda Ömer ise yaşadıkları hayata isyan eder. Kardeşlerim dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.