Survivor 2021 Tek Parça 10 Nisan 2021 Cumartesi 66. Bölüm Canlı İzle! Survivor 2021 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 66. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 66. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 66. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışması Survivor Türkiye programı heyecan ve rekabet dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Her bölümü ilgi ile takip edilen programda ünlüler ve gönüllüler takımları kıran kırana mücadele ediyor. Dokunulmazlık, ödül ve iletişim oyunları için zorlu parkurlarda heyecanlı anların ekrana geldiği yarışma ilgi ile takip ediliyor. Program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları ekrana geliyor.

Survivor Türkiye 8 Nisanda Neler Yaşandı, Ödül Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen programı Survivor Türkiye son bölümü ile 8 nisan günü ekrana geldi. Programda yeni haftanın takım kaptanlarının seçildiği son bölümde ödül oyunu ve Anlat Bakalım oyunu oynandı. Ödül oyununda heyecan dolu anlar ekrana gelirken, Anlat Bakalım oyunu ile de keyifli dakikalar yaşandı. Survivor Türkiye son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Survivor Türkiye programının ekrana gelen son bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımlarının yeni kaptanları seçildi. Bu hafta ünlüler takımının kaptanı Batuhan ve gönüllüler takımının kaptanı ise Poyraz seçildi. Takım kaptanlarının seçilmesinin ardından takımlar ödül oyunu için zorlu parkurda karşı karşıya geldi. Ödül oyunu öncesinde bireysel karşılaşmalar ile gönüllüler takımı avantajın sahibi oldu. Ödül oyununun 9-9 skoru ile berabere bitmesi sonucunda kazanan takım bayrak yarışı ile seçildi. Bayrak yarışını kazanan gönüllüler ödül oyununun kazananı oldu. Ödül oyununda ise pizza verildi. Ödül oyununun ardından eğlence dolu Anlat Bakalım oyunu ekrana geldi. Batuhan ve Melis’in en çok kelime bilen ikili olduğu ve rekor kırdığı yarışmada oyunu ünlüler takımı kazandı.

Survivor Türkiye 10 Nisan Tanıtımı Yayınlandı Mı, Yeni Bölümde Neler Olacak?

Survivor Türkiye programının ekrana gelen son bölümünün ardından yeni bölümde yaşanacaklar ve oynanacak oyunlar merak konusu oldu. Yeni bölüm tanıtımda heyecan dolu mücadeleler dikkat çekti. Programın bugün ekrana gelecek bölümünde takımlar dokunulmazlık oyunları için zorlu parkularda yerlerini alacak. Program saat 20.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.