Survivor 2021 Tek Parça İzle! 6 Mayıs 2021 Perşembe Survivor 85. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 85. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 85. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 85. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Ünlüler ve gönüllüler takımları arasında kıyasıya rekabetin yaşandığı programda her bölüm heyecan dolu dakikalar ekrana geliyor. Dokunulmazlık, ödül, sembol ve iletişim oyunlarının oynandığı yarışma her bölümü ile sosyal medyada gündem oluyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların zorlu parkurlarda tüm güçleri ile mücadele ettiği programın yeni bölümleri merakla bekleniyor. Survivor Türkiye her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile yayınlanıyor.

Survivor Türkiye Programı 4 Mayısta Neler Yaşandı, Adaya Veda Eden İsim Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor Türkiye, 4 mayıs günü son bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde yine heyecan dolu anlar yaşandı. Programda iletişim oyununun oynandığı son bölümde takımlar eleme için ada konseyinde toplandı. Her hafta olduğu gibi SMS oylaması ile adaya veda eden isim belli oldu. Survivor son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Survivor Türkiye programının ekrana gelen son bölümünde ünlüler ve gönüllüler iletişim oyunu için ödüllerini seçti. Ünlüler takımı Instagram üzerinden video çekme ödülü isterken, gönüllüler takımı ise Whatsapp üzerinden aileleri ile mesajlaşma ödülünü istedi.  Gönüllüler takımından Dora rahatsızlığı nedeni ile iletişim oyununda yer almadı. Heyecan dolu oyununun kazananı ise 10-6 skoru ile ünlüler takımı oldu. Programda iletişim oyununun ardından eleme heyecanı başladı. Bu hafta eleme adayları Merve, Sergen ve Melis oldu. SMS oylaması ile bu üçlüden elenen isim açıklandı. Adaya veda eden isim Melis Sezer oldu.

Survivor Türkiye 6 Mayıs Tanıtımı Yayınladı Mı, Haftanın İlk Eleme Adayı Kim?

Survivor Türkiye programının ekrana gelen son bölümünün ardından yeni bölüm merakla beklenmeye başlandı. Programın bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. Program bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.