O Ses Türkiye 27 Kasım 2021 Full Canlı İzle! O Ses Türkiye Yeni Sezon 9. Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Dünyanın birçok ülkesinde The Voice adı ile yayınlanan iddialı yarışma O Ses Türkiye ismi ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya kaldığı yerden devam ediyor. Bu yıl 10.sezonu ile TV8 ekranlarına gelecek olan O Ses Türkiye son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde..

O Ses Türkiye 9. Bölüm 27 Kasım 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının iddialı yarışma programlarından biri olan O Ses Türkiye 2021 yarışması, yeni bölümleri ve nefes kesen seçmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu akşam TV8 ekranlarındaki yerini alacak olan O Ses Türkiye 2021 yarışması, saat 20.00’da başlıyor. Peki, O Ses Türkiye yarışması 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? O Ses Türkiye 8. bölümünde neler oldu? İşte, O Ses Türkiye yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Bu sezon jüri üyeliklerini; Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç, Beyazıt Öztürk ve Murat Dalkılıç üstlendiği O Ses Türkiye 2021 yarışması, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığı ve sunuculuğunda ekranlardaki yerini almaya devam ediyor. Yeni sezonunun en başarılı sesini aramaya başlayan O Ses Türkiye 2021 yarışması, her cumartesi saat 20.00’da yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkıyor.

O Ses Türkiye 8. Bölümünde Neler Oldu?

Yavaş yavaş kör seçmelerinin sonuna yaklaşan O Ses Türkiye 2021 yarışması, 20 Kasım 2021 Cumartesi günü, 8. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. O Ses Türkiye 2021 yarışmasının son bölümünde birbirinden iddialı isimler sahnede performansını sergiledi. Pek çok ismin turu geçtiği O Ses Türkiye 2021 yarışmasında güne damga vuran isimlerden birisi İzmir’den yarışmaya katılan Devrim Seyrek oldu. Yarışmaya Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ile birlikte ile katılan Devrim Seyrek, ilginç backstage ile dikkatleri üzerine çekerken; Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç ve Beyazıt Öztürk’ü döndürmeyi başardı. 4’te 3 yapan Devrim Seyrek, yakın zamanda kaybettiği annesinin isteği üzerine Beyazıt Öztürk ile çalışmak istediğini belirtti. Öte yandan seçmelerin yavaş yavaş sonuna gelen O Ses Türkiye 2021 yarışmasının jüri üyeleri de takımlarını doldurmaya başladı.

O Ses Türkiye Yarışması 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümü ile TV8 ekranlarındaki yerini alan O Ses Türkiye 2021 yarışması, yayınlanacak olan 9. bölümü ile ilk seçmelerinin sonuna bir adım daha yaklaşacak. Heyecanlı bir seçme ile seyircisinin karşısına çıkacak olan O Ses Türkiye 2021 yarışması, birbirinden iddialı yarışmacıları ile seyircisinin karşısındaki yerini alacak. Müzik dolu ve eğlenceli bir bölüm ile ekranlara gelecek olan O Ses Türkiye 2021 yarışması, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümünü yayınlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.