Sen Çal Kapımı 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Survivor Mert Öcal Serkan’ı Şok Etti! Kerem Bürsin’in Başı Bu Kez Fena Belada! -VİDEO

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve Cumartesi gecelerine damga vuran Sen Çal Kapımı, heyecan ve aşk dolu 25. bölüm fragmanını yayınladı.Yeni bölümde de babaannenin planlarının devrede olduğu ipuçları fragmanda verilirken, Eda ve Serkan çiftini zor günler bekliyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve Cumartesi gecelerine damga vuran Sen Çal Kapımı, heyecan ve aşk dolu 25. bölüm fragmanını yayınladı. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel’İn yer aldığı fenomen dizide Melisa Döngel, Bige Önal, İsmail Ege Şaşmaz, Evrim Doğan ve Neslihan Yeldan gibi usta isimler yer alıyor. Sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile yayınlandığı ilk bölümden itibaren dikkatleri üzerine çeken dizi, yepyeni bölümü ile izleyicileri heyecanda bırakacak anlar yaşatmayı başaracak.

Eda’nın babaannesinin katıldığı dizide, babaanne cephesinden hayata sokulan planlar Eda’yı gittikçe zora sokmaktadır. Eda’yı resmen tehdit etmesine karşın Eda babaannesine direnmiş ve karşılığında babaannesinin ilk planı ile karşı karşıya kalmıştır. Doğrudan Serkan’ı hedef alan babaanne Eda’ya zarar vermeyi başarırken, Serkan’ın hapse girme ihtimali diziye damga vurdu. Yeni bölümde de babaannenin planlarının devrede olduğu ipuçları fragmanda verilirken, Eda ve Serkan çiftini zor günler beklemektedir.

Mert Öcal ise diziye katılırken, babaannenin elindeki en güçlü damat adayı olarak yeni bölümle birlikte Sen Çal Kapımı dizisinin alıp götürecek. Serkan’ı fena köşeye sıkıştıran Eda’nın babaannesi, Mert Öcal’ı da kullanarak Serkan’ı kıskançlık krizlerine sokmayı planlıyor. Eda bir yandan Serkan’ı hapishaneye girmekten kurtarmaya çalışırken, bir yandan da babaannesi ile uğraşmak zorunda kalacak. Serkan ise yeni damat adayı ile birlikte yeni bir düşmana da sahip olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.