Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 5 Ocak 2021 Salı Show Tv Canlı izle!

En yeni reality programları arasında yer almasına karşın kısa sürede benimsenen programda, Didem Arslan Yılmaz’ın gerçekleri açığa çıkarmak için var gücüyle çalışması taktir toplamayı sürdürüyor.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 5 Ocak 2021 Salı Show Tv Canlı izle >>>> TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarında sevilen sunucu Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile hafta içi her gün saat 15:15 itibari ile yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, yine hayatın gerçek gündemini ekranlara taşımayı başarıyor. En yeni reality programları arasında yer almasına karşın kısa sürede benimsenen programda, Didem Arslan Yılmaz’ın gerçekleri açığa çıkarmak için var gücüyle çalışması taktir toplamayı sürdürüyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Önceki Bölümde Neler Yaşandı, 4 Ocak Pazartesi Hangi Olaylar İşlendi?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 4 Ocak bölümünde, stüdyoda büyük şok yaşandı! 1 muskaya 100 bin lira verdikleri iddiası ile ekranlara çıkan Yasin ve Nurbahan, haklarındaki iddiayla şok oldular. Sözde hoca, “Her şeyi Yasin’le beraber planladık.” sözleri ile programa damga vururken, kendisini oyun planlayıcısı olarak tanıttı. Hocanın iddiasına göre Nurbahar’ı Yasin dolandırdı!

İddialara göre şahıs Nurbahar Hanım’ı her aradığında Yasin’in talimatı ile bu işlemleri gerçekleştirmiş. Yasin iddiaları reddederken stüdyoda araya giren konuklar, “Yasin ile şahsın arasındaki telefon görüşmelerinin sıklığının her şeyi açığa çıkarabileceği” açıklamalarına ek olarak Yasin’in eksik anlattığına kanaatlerini diler getirdiler. Yasin iddiaları reddederken, Yasin ismi üzerinde programda gidildi. Nurbahar Hanım’ın anlattıklarında yer alan ayrıntılar ile Yasin’in bilme ihtimali üzerinde Didem Arslan Yılmaz da durdu ve program son bölümünde büyük heyecanla takip edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.