Sefirin Kızı Dizisi 35. Bölüm Full İzle Star TV! 11 Ocak 2021 Sefirin Kızı 35. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan yapımda her hafta şaşırtan gelişmeler yaşanıyor. İlgi ile takip edilen yapımın yeni bölümleri sosyal medyada da gündem oluyor. Sefirin Kızı dizisi her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Yeni sezonda da en iddialı yapımlar arasında yer alan Sefirin Kızı dizisinin başrollerini Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu paylaşıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapımda destansı bir aşk hikayesi anlatılıyor. Nare ve Sancar’ın mücadele ile geçen yıllarının anlatıldığı yapımda arkadaşlık ve aile konuları da ele alınıyor. Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümleri her hafta merakla bekleniyor.

Sefirin Kızı Dizisi 34. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının başarılı yapımı Sefirin Kızı ekrana en son 34. bölümü ile geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Sancar’ın bundan sonraki yaşamı ile ilgili önemli bir karar vermesi gerekir. Bu karar Nare ve Sancar’ı birkez daha karşı karşıya getirdi. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Sefirin Kızı dizisinin ekrana gelen son bölümünde Gediz, Sancar için katil olmayı göze alır. Ancak Kahraman’ın Sancar’a sorduğu soru ortalığı karıştırır. Sancar artık ya hapiste yatacak ya da öğür olarak yaşayacaktır. Verdiği karar herkesin yaşamını derinden etkileyecektir. Her şeyi göze alan Sancar hapse girmeyi kabul etse de Nare bunu istemez. Nare ve Sancar bu karar ile yeniden karşı karşıya gelir. İkilinin arasındaki gerilim yeniden yükselmeye başlar.

Sefirin Kızı Dizisi 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı, Ne Zaman Ekrana Gelecek?

Sefirin Kızı dizisi son bölümü ile Yılbaşı öncesinde ekrana gelmişti. Geçen hafta ekrana gelmesi beklenen 35. bölüm Yılbaşı tatili nedeni ile yayınlanmadı. Dizinin merakla beklenen yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.