Çukur 4. Sezon 20. Bölüm Full İzle Show TV! 18 Ocak 2021 Çukur 4.Sezon 20. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Show TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Çukur dizisi her hafta aksiyon ve heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Aras Bulut İynemli’nin Yamaç karakteri ile efsaneleştiği yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Bu hafta Çukur’da neler olacak?

Çukur 4. Sezon 20. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni bölümleri ile sosyal medyada da gündem olan yapım her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da Show TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Çukur Dizisi 4. Sezon 19. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur, 4. sezonun 19. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile geçen hafta ekrana gelen yapım yine büyük beğeni topladı. Erdenetler ile Koçovalılar arasındaki savaşın iyice kızıştığı 111. bölümde heyecan dolu sahneler sosyal medyada gündem oldu.

Çukur dizisinin ekrana gelen son bölümünde Erdentliler ile Çukur halkı arasındaki savaş daha da tehlikeli bir hal almaya başlar. Erdenetlilerin sonunu getirmek için kararlı olan Yamaç bu yolda yeni bir adım atar. Yamaç Cengiz’i bitirmek için büyük bir saldırı düzenler. Etrafındaki koruma duvarı git gide zayıflayan Cengiz ise kendisini kurtarmak için yeni çareler düşünmeye başlar. Tek seçeneğinin Çağatay olduğunu fark eden Cengiz, onu kendi safına çekmek için çabalamaya başlar. Ancak Çağatay’ın sürpriz oyunu ile dengeler yeniden değişir. Bu sırada Odegay’ın ölümü sonrasında Cengiz’e sinirli olan Kulkan ise beklenmedik bir yardım teklifi alır. İntikamlarını almak için kıyasıya mücadele eden Koçovalılar, bir Erdenetlinin daha canını alarak intikamlarında sona yaklaşacaklar.

Çukur Dizisi 4. Sezon 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çukur dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Uzun süre sonra haber gelen Vartolu’nun tehlikede olduğunun görüldüğü yeni bölüm fragmanında Cumali’nin de zor duruma düştüğü görülüyor. Çağatay’ın acımasız planlarının Koçovalılara nasıl mal olacağı ise merak edildi. Çukur dizisi aksiyon sahneleri ile dikkat çeken yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.