Baraj Dizisi 23. Bölüm Full İzle FOX TV! 19 Ocak 2021 Baraj Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun başarılı yapımları arasında yer alan Bara dizisi her hafta heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. FOX TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan dizinin yeni bölümlerinde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Dizi her hafta salı akşamları saat 20.00’da FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Baraj Dizisi 23. Bölüm 19 Ocak FOX Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

Başrollerinde Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük’ün yer aldığı Baraj dizisi Yeşilçam uyarlaması olup, farklı senaryosu ile izleyenlerden beğeni topluyor. Bir aşk üçgeninde yaşanan olayların anlatıldığı yapım ilgi ile izleniyor.

Baraj Dizisi 22. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Baraj geçen hafta 22. bölümü ile ekrana geldi. Sevilen yapımın yayınlanan son bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşandı. Nehir’in gerçekleri öğrendikten sonra sadece Nazım’ı geri kazanmaya odaklanması dikkat çekerken, Hakan’ın başına gelenler ise şaşkınlık yarattı. Baraj dizisinin son bölümü yine ilgi ile izlendi.

Baraj dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Nehir, herkesin içinde yüzüğü Bahar’dan alır. Nehir’in bu hareketi herkesi şaşkına çevirirken, kendisi ise hiçbir şeyi umursamaz. Bu olayın ardından Bahar ve Tülay artık Nehir’i etraflarında görmek istemezler. Buna rağmen Hakan ise Nehir’den vazgeçmemek konusunda kararlıdır. Hakan her ne kadar Nehir’i yanında tutmaya çalışsa da Nehir’in artık gözü dönmüştür ve tek amacı Nazım’ı yeniden kazanmaktır. Bu sırada Fulya’nın adım adım gerçeklere yaklaşması ise Tarık’ı zor duruma düşürür. Fulya’nın her şeyi öğrenmesinden korkan Tarık’a beklenmedik bir yardım gelir. Bu yardım ile dengeler yeniden değişmeye başlar.

Baraj Dizisi 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Baraj dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen 23. bölüm fragmanları yayınlandı. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanlarında Hakan’ın ölmesi izleyenleri şoka soktu. Hakan’ın ölümü ile Nehir’in atacağı yeni adımlar ise merak konusu oldu. Dizinin heyecan dolu sahneleri ile dikkat çeken 23. bölüm fragmanlarının ardından yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da FOX TV’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.