Survivor 2021 Tek Parça İzle! 2 Şubat 2021 Perşembe Survivor 19. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Yeni sezonu ile ekranlarda yerini alan Survior Türkiye heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Survivor 2021 TV8 Canlı İzle Tıklayınız

Yeni sezonu ile ekranlarda yerini alan Survior Türkiye heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen programın her bölümünde kıyasıya rekabet yaşanıyor. Eğlenceli anların da izleyici ile buluştuğu Survivor Türkiye programında yaşanacaklar merakla bekleniyor. Program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Ünlü televizyoncu Acun ılcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor Türkiye’de bu sezon yine ünlüler ve gönüllüler takımları mücadele ediyor. Dokunulmazlık, ödül, sembol gibi birçok farklı oyunun oynandığı yarışmada takımlar güç ve denge gerektiren zorlu parkurlarda kimi zaman bireysel kimi zaman da takım olarak mücadele ediyor. Programın yeni bölümleri merakla beklenirken, bu sezon birinci olacak isim ile ilgili tahminler de yapılıyor.

Survivor Türkiye 1 Şubatta Neler Oldu, Ödül Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye en son dün ekrana geldi. Programın dün yayınlanan bölümünde takımlar hem ödül oyunu oynadı hem de performans oyununda bireysel mücadele verdi. Heyecanın doruğa çıktığı son bölümde gergin anlar da ekrana geldi.

Survivor Türkiye programının dün ekrana gelen bölümünde takımlar ilk olarak ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Peynirli sandviç ve oreo kazanmak için kıyasıya yarışan takımlardan ödül oyununu kazanan takım ünlüler oldu. Ödül oyunun ardından ton balıklı sandviç için yapılan yarışmada ise futbol oynandı ve bireysel mücadele verildi. Performans oyununun kazananı ise gönüllüler takımından İsmail oldu.

Survivor Türkiye 2 Şubat Tanıtımı Yayınlandı Mı, Adaya Veda Eden İsim Kim Oldu?

Survivor Türkiye programı yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Programın bugün yayınlanacak bölümünde son 2 eleme adayı belli olacak ve ada konseyi toplanacak. SMS oyları ile elenen ismin açıklanacağı yeni bölümde heyecan doruğa çıkacak. Bu hafta elenecek ismin merakla beklendiği Survivor Türkiye programı akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.