Kırmızı Oda 45. Bölüm Full İzle! 1 Ekim 2021 Kırmızı Oda Dizisi Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Dizi sektörüne ilk girdiği andan beri seyircilerin büyük beğenisini ve ilgisini toplayan Kırmızı Oda 28. Bölüm ile sizlere nefes kesen bir yayın keyfi sunuyoruz. Kırmızı Oda son bölüm izle, Kırmızı Oda 29. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak sizde çok sevilen Kırmızı Oda dizisini reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz…

Kırmızı Oda 45. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların en iddialı yapımlarından biri olan Kırmızı Oda, gerçek yaşam öykülerinden uyarlanan senaryosu ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Kendi iç benliği ile yüzleşen ve bu yüzleşmeden travmalarını atlatarak ayrılan Kırmızı Oda karakterleri, Doktor Manolya’ya bu kez daha dürüst oluyor. Peki, Kırmızı Oda Dizisi 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda dizisi 44. bölümde neler yaşandı? İşte, Kırmızı Oda dizisi hakkında tüm merak edilenler…

Madalyonun İçi isimli Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından senaryoya uyarlanan Kırmızı Oda dizisi, Rezzan (Nihal Yalçın), Derya (Ayça Bingöl), Asuman (Başak Daşman), Süveyda (İlayda Alişan) ve Gülben (Merve Dizdar) karakterlerinin travmalarını seyirci karşısına çıkarmaya başladı. Yeni karakterleri ile bir hayli beğenilen Kırmızı Oda dizisi, bu sezonda her cuma saat 20.00’da TV8 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkmaya karar verdi.  

Kırmızı Oda Dizisi 44. Bölümde Neler Yaşandı?

Geçtiğimiz hafta seyircisine etkileyici bir bölüm sunan Kırmızı Oda dizisi, ekranlara en son 44. bölümünü getirdi. Kırmızı Oda dizisinin son bölümünde; Süveyda, zor geçen bir terapinin ardından Doktor Manolya’nın yanına bu kez daha keyifli geldi. Hırsızlığa devam eden Süveyda bunu değiş tokuş olarak adlandırılırken, yaşadığı travmayı anlatmaktan kaçındı. Süveyda’nın istismara uğradığından şüphelenen Doktor Manolya anne Asuman ile bir seans yaparak, bunu teyit etti. Günün ikinci hastası olan Rezzan, olaylı bir günün ardından soluğu Doktor Manolya’da aldı. Cafer’in evine gizlice girdiğini itiraf eden Rezzan, Doktor Manolya’yı iyice endişelendirmeye başladı. Öte yandan annesinin hapisten çıkacak olması ile zor anlar yaşayan Derya, bu sıkıntılarını Doktor Manolya ile paylaştı.

Kırmızı Oda Dizisi 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümlerini seyircisine sabırsızlıkla bekleten Kırmızı Oda dizisi, ekranlara bu hafta 45.bölümü ile gelecek. Kırmızı Oda dizisinin yayınlanan 45.bölüm fragmanlarına göre; Süveyda’nın annesi Asuman kızının evlatlık olduğunu itiraf edecek. Rezzan’ın annesi Kırmızı Oda’ya gelecekken; Rezzan, Doktor Manolya’ya ablasının intihar ettiğini anlatacak. Öte yandan Derya kız kardeşi ile annesi yüzünden ayrışmaya başlayacak. Kırmızı Oda dizisi, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.