Yasak Elma Dizisi 94. Bölüm Full İzle FOX TV! 18 Ocak 2021 Yasak Elma 94. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının başarılı yapımı Yasak Elma üçüncü sezonu ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri merakla beklenen dizi sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Yasak Elma dizisi yeni bölümleri ile her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Yasak Elma 94. Bölüm Canlı Tek Part İzle! TIKLAYINIZ.

Yasak Elma dizisinin başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar gibi başarılı isimler yer alıyor. Üç kadının para ve aşk için verdiği mücadelenin anlatıldığı yapım entrika dolu bölümleri ile beğeni topluyor.

Yasak Elma Dizisi 93. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma geçen hafta 93. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde yine entrika dolu olaylar yaşandı. Şahika ve Ender’in işbirliği yapmaya karar verdiği 93. bölümde işler Yıldız için ise hiç iyi gitmez. Yasak Elma dizisi geçen hafta ekrana gelen bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Yasak Elma dizisinin ekrana gelen son bölümünde Ender ve Şahika yaşadıkları olayların ardından iyice hırslanır. Başlarına gelen şeylerden dolayı intikam almaya karar veren ikili işbirliği yapmaya karar verir. Yılların düşmanları intikam için dost olurken, listenin ilk başında ise Hasan Ali vardır. Ancak Hasan Ali’yi yola getirmek düşündükleri kadar kolay olmaz. Bu sebeple beklenmedik bir isimden yardım almaya karar verirler. Ender ve Şahika intikam için planlar yapmaya devam ederken Yıldız ise yeni bir hayat kurmanın peşindedir. Yıldız Çağatay ile beraber mutlu olmak için çabalamaya başlar. Ancak Ender ve Şahika’nın Yıldız’ı rahat bırakmaya niyeti yoktur. Üç kadın arasındaki çatışma devam eder.

Yasak Elma Dizisi 94. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yasak Elma dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından yayınlanacak yeni bölüm merak konusu oldu. Dizinin 94. bölüm fragmanlarında Ender ve Yıldız arasındaki gerginlik dikkat çekti. Heyecan dolu ve eğlenceli yeni bölüm merakla beklenmeye başladı. Yasak Elma yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.